Je kunt je niet meer inschrijven voor dit webinar
Werkgelul of werkgeluk? 
Gelukkige mensen presteren beter. Zowel privé als op het werk. Steeds meer bedrijven zetten ‘werkgeluk’ als thema op de (HR) agenda. Onderzoek toont keer op keer aan: werkgeluk leidt tot minder verzuim, minder stress, meer plezier, meer tevreden klanten en een hogere kwaliteit van dienstverlening en klantbeleving. Nog niet alle organisaties zijn het hiermee eens of doen hier al iets mee. Bestaat werkgeluk wel? Hoe ver zou HR moeten gaan in het bevorderen van werkgeluk? En gaat werkdruk en werkgeluk wel samen?
 
Over Maaike de Wit:  
Maaike prikkelt anderen en organisaties het beste uit zichzelf te halen. Binnen Rvdb is Maaike verantwoordelijk voor de teams die zich richten op HR talenten, HR ontwikkeling en HR expertise. In haar werk spreekt Maaike met opdrachtgevers en collega’s over thema’s als bevlogenheid, leiderschap, talentbehoud en ontwikkeling. Noem het werkgeluk, noem het bevlogenheid, geef het beestje een naam. Voor Maaike is één ding zeker: als je werkt met mensen die doen wat ze leuk vinden en doen waar ze goed in zijn, dan is werken één groot feest.   

Tijdens dit webinar:

deelt Maaike haar visie op werkgeluk vanuit haar jarenlange ervaring als Manager HR Talent, Ontwikkeling en Expertise bij Rvdb. Vanuit de gedachte ‘shaping the future of HR’  faciliteert Rvdb haar opdrachtgevers bij uiteenlopende hr en organisatie vraagstukken. De 120 collega’s van Rvdb richten zich op het leiden en implementeren van HR projecten, het bemiddelen van HR professionals op alle niveaus en het faciliteren van individuele- en teamontwikkeling. Rvdb kent als geen ander het speelveld van HR.

Meld je nu aan voor dit gratis webinar op donderdag 27 september van 16.00 uur tot ongeveer 17.00 uur, verzorgd door Michelle Soehawan en Maaike de Wit.

Deel dit webinar
powered by WebinarGeek